tinder openingszinnen

Tinder openingszinnen zijn goed om mee te werken, maar is de bio van je match zo leeg dat je niet weet waar je moet beginnen? Hier onder een aantal tips

Het is ons allemaal eerder overkomen. Je struikelt over iemand die onweerstaanbaar is, maar als je bij hun biografie komt, merk je dat er iets ontbreekt: er is geen natuurlijke ijsbreker om je tinder openingszinnen op te inspireren. Niet iedereen is een open boek en dat is oké, maar het betekent dat je harder moet werken voor wat je wilt. Hé, misschien was dat al die tijd hun plan.

Het ontbreken van een voor de hand liggende tinder openingszin kan in jouw voordeel werken. Als je creatief wordt, kun je je gemakkelijk onderscheiden van de massa. Staar dus niet te lang in de ruimte, denkend aan wat je gaat zeggen … je hebt al de overhand. Bewaar dit soort tinder openers gewoon in je achterzak.

Geen bio? Vraag hen waarom niet.

Niet iedereen kreeg de memo dat het invullen van je tinder bio belangrijk is. In plaats van stil te blijven, stuur ze een flirterige boodschap: “Waarom zo mysterieus?” en kijk of ze de leegte kunnen vullen.

Geef ze twee leugens en een waarheid.

Je hebt niet altijd een flinke bio nodig om iets te zeggen te hebben. Gooi een feit en twee leugens over jezelf weg en vraag je match om te raden welke echt is. Deze gewaagde zet kan hun aandacht direct uit de poort trekken.

Complimenteer hun foto's.

Je hebt duidelijk iets gezien dat je leuk vindt, dus waarom zou je het ze niet laten weten? Complimenteer een van hun minder prominente foto’s en laat ze weten dat je hun stijl leuk vindt. “Coole sneakers, waar heb je ze vandaan?” Of “Wat een mooi uitzicht – waar waren jullie?”. Het geeft jullie twee iets om erover te praten.

Geef gewoon toe dat u niet zeker weet wat u moet zeggen.

Eerlijkheid is de beste strategie, en het kan een leuke onderbreking zijn van het niet-originele “Hé, wat doe je?” berichten. Waarom probeer je niet: “Ik weet dat ik met je wil praten, maar ik weet niet zeker wat ik moet zeggen. Ik sta open voor suggesties, heb je die?”.

Wees grappig.

Had jij niet een moppentrommel? Nou, dit is het moment om ze naar buiten te brengen. Gebruik je verstand om een ​​paar punten te pakken en het gesprek op gang te krijgen. Houd het netjes, maak het origineel, en als sarcasme je tweede taal is, toon dan je spreekvaardigheid.

Nodig ze uit voor een spelletje truth or dare.

Als praten niet je ding is, zal een spelletje truth or dare er wel voor zorgen dat je match zich open stelt voor jou. Speel een beetje strategisch en vraag niet meteen om nudes.

En als je gewoon na de opener stomverbaasd bent:

Verander van onderwerp.

Dus je opener over patat versus friet is niet goed geland, maak je geen zorgen – je kunt er nog steeds bovenop komen. Misschien geeft de andere persoon je niets om mee te werken, omdat je favoriete onderwerp meh is. Als je de basisvragen ‘waar kom je vandaan’ al hebt doorgenomen, is het misschien tijd om verder te gaan met iets boeiender.

Vraag ze wanneer ze vrij zijn om te videobellen

Hé, als je een antwoord van één woord hebt gekregen op je bekroonde openingszin en je match geen vraag heeft gesteld om het gesprek gaande te houden, is ze misschien druk. Wees moedig: vraag ze wanneer ze de tijd heeft om video te bellen en plan een mini-online date voor jezelf.

Stel ze een persoonlijke vraag.

Houd het netjes en houd het relevant. Een vraag over hoe dicht je bij je ouders bent, is een eerlijk spel, maar vragen wanneer de laatste keer dat ze seks hebben gehad, is misschien een beetje te persoonlijk voor dit vroege moment. Je wilt je match niet wegjagen maar beter leren kennen.

Gerelateerde artikelen over tinder openingszinnen:

9 leuke openingszinnen in de vorm van een vraag die je echt heel veel zal vertellen over je tinder match