hoe krijg ik meer matches op tinder

Hoe krijg ik meer matches op Tinder? Het beste manier om meer matches te krijgen op Tinder is je tinder profiel delen. Lees hieronder waarom.

In dit artikel leggen we uit waarom het delen van je Tinder profiel het beste optie is om meer matches te krijgen op Tinder. Om te achterhalen hoe je beter kan scoren op Tinder is het belangrijk om eerst de oorzaak te achterhalen. De grootste oorzaak van geen matches op Tinder is dat het Tinder algoritme je tegenwerkt. In het artikel: ‘ Waarom krijg ik geen matches op Tinder? kun je hier meer over lezen.

Een aantal tips om er voor te zorgen dat de Tinder algoritme je niet meer tegenwerkt, is het resetten van je account, je ELO-score verbeteren of het aanschaffen van de betaalde abonnementen van Tinder.

Resetten van je Tinder account

Het resetten van je account met een nieuw e-mailadres of een nieuw telefoonnummer zorgt er voor dat je ELO-score wordt gereset.

Je ELO-score verbeteren

Wil je je matches behouden, maar toch een betere ELO-score? Dan zou je er voor kunnen kiezen om nieuwe profielfoto’s in te stellen en veel kieskeuriger te gaan swipen

Het aanschaffen van een Tinder abonnement

Het aanschaffen van bijvoorbeeld de gold membership of het platinum membership zorgt er voor dat je meer exposure krijgt, omdat je profiel vaker wordt vertoond.

Deel je Tinder profiel

Wat hebben de drie tips hierboven met elkaar gemeen? Ze zorgen er voor dat je Tinder profiel vaker wordt gezien, wat uiteindelijk ook leid tot meer matches. Het is namelijk een kwestie van exposure. Hoe meer exposure je hebt des te meer matches je krijgt. Door je Tinder profiel te delen kun je zorgen voor meer exposure.

Deel je Tinder profiel op Tindermeiden.nl

Vergroot je bereik en krijg meer matches

Door je Tinder profiel te delen zorg je er voor dat onze gebruikers je profiel zien jou ook daadwerkelijk kunnen swipen. De tijden van weinig matches zijn voorbij.