Denk je Tinder te installeren en te swipen, maar dan gebeurt er echt helemaal niks. Je krijgt geen likes of matches. De enige matches die je krijgt reageren niet of unmatchen jou binnen 24 uur. Je beste vrienden hebben het elk weekend over een nieuw scharreltje die ze hebben versierd, maar jij hebt nog steeds niks. Herkenbaar? Tijd voor tinder profiel tips om meer matches en meer likes te scoren

Op tindermeiden.nl krijg je de beste tinder profiel tips voor:

Tinder profiel tips voor het kiezen van de beste profiel foto

10 verschillende tinder profiel tips om de beste foto’s voor je tinder profiel te kiezen

Voor ik begon aan dit experiment kreeg ik maar 1 match per week. Inmiddels is het na het volgen van de verschillende tinder profiel tips opgelopen tot bijna meerdere matches per dag.

Laat je gezicht zien

Voor dit experiment was mijn profielfoto een foto waarop ik aan het dansen was. Ik had voor deze foto gekozen, omdat het liet zien wat mijn hobby’s waren. Het probleem? Je kon alleen slechts de helft van mijn gezicht zien. Na het lezen van het onderzoek van Tinder ben ik erachter gekomen dat profielen met een volledige gezichtsfoto 27% meer matches krijgen. Het klinkt misschien heel onbenullig, maar de persoon die jou tegenkomt weet helemaal niet hoe jij er uit ziet. Als je geen duidelijke portretfoto’s hebt dan wordt het waarschijnlijk een nope.

Lach

In een van mijn favoriete foto’s die ik van mijzelf heb ben ik niet aan het lachen. Ik heb wel vaker te horen gekregen dat dit er ‘saai’ of ‘droog’ uitzag, maar ik dacht fuck it. Dit was tot dat ik de tinder profiel tips van Tinder zelf aan het doorlezen was.

Lachen op je profielfoto zorgt ervoor dat je likes stijgen met 10%.

tinder profiel tips 1

Feedback foto 1

Betrouwbaarheid 78%
Aantrekkelijkheid 78%
Stylisch 85%

Feedback foto 2

Betrouwbaarheid 94%
Aantrekkelijkheid 93%
Stylisch 96%

Laat je ink zien

Twee kleine feitjes voor jullie: Ten eerste krijgen mannen met tattoo’s 10% meer likes dan mannen zonder tattoos en ten tweede zetten Nederlanders steeds vaker tatoeages.

Als je tatoeages hebt dan moet je deze tinder profiel tip zeker opvolgen.

Houd je tong in

Deze tinder profiel tip is beetje een open deur in trappen, maar het uitsteken van je tong zorgt ervoor dat je 2% minder likes krijgt op Tinder

Neem een foto met een hond

Net als mij zijn jullie vast en zeker profielen tegen gekomen die in de bio hebben staan van: “Swipe rechts als je een hond hebt” of “Ik like alleen voor je hond”. Dus de volgende tinder profiel tip is niet zo gek nog niet. Het is gebleken dat foto’s met honden er op zorgen voor minstens 5% meer likes.

tinder profiel tip hond 1
tinder profiel tip hond 2

Feedback foto 1

Betrouwbaarheid 22%
Aantrekkelijkheid 59%
Stylisch 34%

Feedback foto 2

Betrouwbaarheid 99%
Aantrekkelijkheid 87%
Stylisch 72%

Geen groepsfoto’s

Als ik een groepsfoto zie denk ik altijd dat de persoon die het post ook de minst aantrekkelijke persoon in de groep is. Het blijkt dus dat ik niet de enige ben die dit denkt. Uit deze tinder profiel tip blijkt dat mensen die een groepsfoto als profielfoto plaatsen 4% minder likes krijgen.

Post geen foto’s met je vrienden van het andere geslacht

Tinder profielen die starten met een foto waarop het tegenovergestelde geslacht op staat krijgen 6% minder likes. Je wilt natuurlijk niet dat je profielfoto de indruk wekt van is dat zijn of haar ex?

tinder profiel tip meisjes
tinder profiel tips meisjes

Feedback foto 1

Betrouwbaarheid 18%
Aantrekkelijkheid 48%
Stylisch 23%

Feedback foto 2

Betrouwbaarheid 46%
Aantrekkelijkheid 52%
Stylisch 43%

Zoals je hierboven kan zien hebben foto’s zonder mensen van de andere geslacht meer invloed, maar het scoort nog steeds slecht omdat zijn gezicht er niet duidelijk op staat.

Draag een uniform

Volgens deze tinder profiel tip krijgen profielfoto’s met professionele uniformen 6% meer likes dan profielen zonder. Stel je voor dat je ook nog eens tattoo’s hebt. Dat betekent instant 15% meer likes.

Stop met de gymselfies

Op instagram werken de hashtags #fitdutchies, #fitgirlsnl, #fitfamnl heel goed, maar dit werkt niet op Tinder. Uit deze tinder profiel tip blijkt dat profielen met gym selfies 5% minder likes krijgen dan mensen die ze niet hebben.

Plaats wat strandfoto's

Jullie hebben deze tinder profiel tip vast ook zien terugkomen op Tinder zelf, maar foto’s genomen op het strand zorgen voor 5% meer likes. Het strand is leuk, levendig en een van de weinige plekken waar het oke is om een foto zonder shirt te maken.

Tinder profiel tips voor de beste tinder bio

Een tinder bio kan er voor zorgen dat een NEE een JA wordt. In je Tinder bio kan je er voor zorgen dat je jezelf onderscheidt ten opzichte van andere personen. Vrouwen raken over het algemeen getriggerd door een goede tinder bio. Zij kunnen kiezen uit honderden mannen die naar rechts swipen, waardoor ze meer kunnen letten op andere aspecten zoals de tinder bio

Bekijk onze artikelen met Tinder profiel tips over Tinder bio’s

Van voorbeelden over goede corona gerelateerde tinder bio’s naar tips voor een betere tinder bio.

Naast Tinder profiel tips bieden wij ook Tinder dating advies aan

Je hebt eindelijk een match gekregen waar je zo lang op wacht, maar wat nu? Hoe ga je dit aanpakken? Welke vragen moet je stellen? Hoe snel moet je reageren? Reageer je meteen of wacht je even een paar minuten?

In onze Tinder dating advies artikelen krijg je de beste tinder profiel tips om er voor te zorgen dat Tinder match ook een Tinder date wordt.

Bekijk onze tinder dating artikelen

Van gesprekstactieken tot aan dating advies

Bekijk onze artikelen over Tinder openingszinnen

Bekijk onze artikelen over Tinder openingszinnen