tinder openingszinnen bio

Tinder bios zijn ontworpen om je aandacht te trekken en je misschien aan het lachen te maken. Maar ze zijn niet altijd de beste indicator van iemands waarden. Om voorbij de flirterige connectie te komen en diep in de ziel van een wedstrijd te duiken, moet je de juiste vragen stellen. Als dat te veel klinkt als een sollicitatiegesprek, maak je dan geen zorgen – onze openingszinnen zijn leuk en hebben niets te maken met een tien jaren plan. De onderstaande vragen klinken op het eerste gezicht niet serieus, maar de antwoorden vertellen echt veel over iemand. Veel datingcoaches en experts zijn fan van deze aanpak: Zij moedigen daters aan om onverwachte vragen te stellen op hun eerste date.

Hoewel deze vragen absoluut geweldig werken als tinder ijsbrekers, zijn ze in het echt nog leuker. Bewaar wat van de vragen voor jullie eerste tinder date.

1. Als je slaap een jaar zou kunnen opgeven en niet moe zou zijn, wat zou je dan doen met de extra acht uur per dag?

Deze vraag is bedoeld om tot de kern te komen van wat iemand zou bereiken als hij onbeperkte energie en vrije tijd had. Ontdek je match haar passie zoals het schrijven van een boek, beginnen met schilderen of trainen om een ​​marathon te lopen. Rustigere zielen zouden ervoor kunnen kiezen om meer tijd met hun vrienden door te brengen of om een ​​muziekinstrument te leren bespelen. Een mogelijke reactie met een rode vlag? Als mensen nog steeds niet genoeg tijd hebben om iets gedaan te krijgen dan gebruiken ze tijd alleen maar voor een excuus

2. Wat vind je van de zelfgemaakte miljardairstitel van Kylie Jenner?

Mensen hebben de neiging om realityster en make-upmagnaat Kylie Jenner lief te hebben of te haten. Er zit weinig tussenin. Een Kylie-hater heeft misschien een uitgesproken mening over blanke privileges of reality-tv, terwijl iemand die van haar houdt waarschijnlijk de schoonheidsindustrie of de beroemdheidscultuur bewondert. Nog nooit van haar gehoord? Je date kan 50 jaar oud zijn en geen social media-accounts hebben.

3. Als tatoeages maar een jaar zouden meegaan, wat voor tattoo zou jij dan nemen?

Een tatoeage is niet alleen een decoratief stuk lichaamskunst – het zijn notities over wie iemand is en de waarden die ze hebben. Als je date een tatoeage van de initialen van hun moeder wil, betekent dat dat ze diep gedreven worden door familie, liefde en verbondenheid. Als ze hun rechterarm willen versieren met een volle mouw inkt, in Beckham-stijl, pas dan op – je hebt een onbezonnen, zelfverzekerde date op je handen, en mogelijk een egoïstisch. In wezen vertelt de tattoo keuze het verhaal van de belangrijkste waarde van die persoon – in ieder geval dit jaar.

4. Als je in de dodencel zat, wat zou je dan willen voor je laatste maaltijd?

Ik vroeg mijn ex-vriendin of zij zichzelf een kieskeurige eter vond, en zij verzekerde me dat zij dat niet was. In de maanden die volgden, kwam ik erachter dat zij eigenlijk een vrij strenge vegetariër was die ook geen aubergines, champignons of vis at. Ik eet veel gegrilde kaas. Als zij eerlijk was geweest over haar dieet, had ik haar misschien geen andere date gegund. Eten delen is een van de beste dingen aan een relatie. Het punt is dat daters willen dat je blij met ze bent, dus zullen ze proberen zichzelf in het best mogelijke licht te werpen. Als mijn ex had toegegeven dat haar laatste maaltijd waarschijnlijk een zak pretzels en hummus zou zijn, zou ik haar het beste hebben gewenst en door Tinder gaan bladeren voor een fijnproever.

5. Ben je religieus?

Net als de voedselsituatie, willen daters zichzelf niet definiëren met een label dat je zou kunnen uitschakelen. Veel mensen zullen zweren dat ze niet religieus zijn, maar als je ze leert kennen, zul je ontdekken dat ze opgroeiden door naar de zondagsschool te gaan of te vasten tijdens de ramadan. Ze praktiseren misschien niet als volwassene, maar als iemand is gedoopt of een bar mitzvah heeft gehad, is het mogelijk dat ze ondergedompeld zijn in een religieuze stoofpot die zo dik is dat ze het niet eens kunnen zien. Geen van deze dingen is goed of fout, maar het is goede informatie om vooraf te hebben, vooral als je op een dag kinderen wilt hebben en het belangrijk voor je is om ze religieus op te voeden of niet.

6. Wat is de kwaliteit die jij het meest waardeert in een partner?

Het geweldige aan deze vraag is dat het antwoord van je date je vertelt aan welke relatiebehoeften ze willen voldoen, zodat je weet of jullie bij elkaar passen. Wat je date het meest waardeert in een potentiële partner, onthult wat ze echt willen in hun liefdesleven. Dus als ze je vertellen dat ze spontaniteit waarderen, kan dat de code zijn voor afwisseling, onverwachte weekenduitstapjes en last-minute diner uitnodigingen waardoor je zou kunnen verlangen naar meer aandacht en toewijding. Als je op zoek bent naar een langdurige partner waarop je kunt vertrouwen, let dan op daters die communicatie en vertrouwen waarderen. Deze daters willen gezien en begrepen worden

7. Zou je de ster van een realityshow willen zijn?

De vraag achter deze vraag is: “Hoeveel aandacht vind je leuk?” Persoonlijk zou ik een vreselijk realityshow-personage zijn, tenzij de show ging over het verzorgen van je eigen zaken. Afgezien van aandacht, hebben sommige daters misschien coole hobby’s zoals slepen – ofwel racen in een auto die op het podium staat – die ze zouden willen delen op een realityshowplatform. Stel deze vraag en ontdek met wie je te maken hebt: introvert of extravert.

8. Zou je liever in een achtbaan rijden of een boek lezen?

Super eenvoudig: is je date een adrenaline-junkie of een boekenwurm? Natuurlijk zijn geen van deze antwoorden dealbreakers, maar je persoonlijkheidstype past misschien beter bij elkaar.

9. Wat was de beste dag van jouw leven en waarom?

Iemand vragen om hun perfecte date te beschrijven lijkt misschien een goede vraag, maar daters zeggen vaak dingen waarvan ze denken dat hun date ze wil horen. Vraag hen eerder om wat te vertellen over de beste dag uit hun leven. Door te vragen naar de beste dag uit hun leven, nodig je je date uit om een ​​krachtige herinnering op te roepen die geweldig zal zijn om opnieuw te beleven en te bespreken. Wat die dag ook zo geweldig heeft gemaakt – de droombaan krijgen, een 16e verjaardagsfeestje, Parijs verkennen – opent het gesprek wijd open. Wie weet? Misschien is het de eerste date met jou.

Gerelateerde artikelen over tinder bio voorbeelden: