tien Tinder bio suggesties

Het schrijven van een hoogwaardige Tinder bio is de sleutel tot het aantrekken van kwaliteitsmatches. Natuurlijk zijn je tinder profielfoto’s  belangrijk, maar wat er in je Tinder bio staat, kan de aanvankelijke aantrekkingskracht vergroten en iemand inspireren om je een bericht te sturen, in plaats van dat je op de lijst met matches terecht komt. Maar laten we eerlijk zijn: heel veel gebruikers hebben verschrikkelijke Tinder bio’s. Soms zie ik er zelfs een zo cringe, dat ik in de verleiding kom om contact te maken met de dater, gewoon om ze wat vriendelijk en gratis Tinder bio advies te geven. Omdat ik maar 24 uur in 1 dag heb, heb ik met Tinder gebruikers gesproken om de echt slechte Tinder bio’s  te vinden en tips te geven om ze beter te maken. Als ze je bekend voorkomen, doe jezelf (en het datingspubliek) dan een plezier en geef die van jou ook een make-over.

Tinder bio suggestie 1:

Slechte Tinder bio: Ik ben een foodie

Goede Tinder bio: Op zoek naar de beste burgers in Utrecht. Bericht mij met je aanbevelingen

Bij het bedenken van een Tinder bio is het belangrijk om geen generieke Tinder bio te kiezen. Bijzonderheden zijn enorm belangrijk om niet alleen op te vallen tussen alle anderen, maar ook om degenen aan te trekken die dat specifieke aspect met jou delen. In plaats van jezelf als een foodie te bestempelen kan je praten over je favoriete keuken. Deze strategie geeft je match ook een idee voor de eerste date

Tinder bio suggestie 2

Slechte Tinder bio: Op zoek naar een partner in crime

Goede Tinder bio: Op zoek naar iemand om wekelijks naar de bio’s te gaan en ons vol te proppen met zoute en zoete popcorn. We kunnen zelfs gek doen en ze mixen

Vermijd clichés en wees straight to the point. Wat wil jij het liefst doen met je toekomstige partner? Er is een manier om het over te brengen terwijl je toch flirtig doet.

Tinder bio suggestie 3

Slechte Tinder bio: Ik ga Tinder binnenkort verwijderen

Goede Tinder bio: Ik zou graag iemand willen ontmoeten om samen Tinder te verwijderen

Pff. Dit is gewoon heel lelijk. Het brengt niet alleen negativiteit dating apps, maar het komt ook afgemat over. Daarnaast toont het ook aarzeling en dit is niet iets wat je bekend zou willen maken, tenzij je probeert iemand te manipuleren om contact met je op te nemen. Niemand wil zich gemanipuleerd voelen tot een match.

Tinder bio suggestie 4

Slechte Tinder bio: Wanderlust

Goede Tinder bio: Eerstvolgende trips gaan naar Parijs en Londen. Zou graag reisverhalen uitwisselen met een mede-traveller

Reisliefhebbers schrijven vaak ‘wanderlust’ in hun Tinder bio om over te brengen dat ze van jetset houden (of zouden willen). Het is belangrijk om duidelijk te zijn over wat reislust eigenlijk voor jou betekent. Praat gewoon over waar je bent geweest en waar je heen zou willen. Gebruik gewoon iets anders dan ‘wanderlust’

Tinder bio suggestie 5

Slechte Tinder bio: Ik zit niet vaak op Tinder

Goede Tinder bio: Misschien reageer ik langzaam, maar voor honden liefhebbers maak ik altijd tijd

Als je Tinder echt niet vaak gebruikt, deel dan waarom en wees eerlijk. Bovendien is het verwarrend voor je mede-daters. Heb je ze niet gematcht omdat ze je profiel nog niet hebben gezien of omdat ze niet geinteresseerd waren?

Deze slechte bio geeft zeker aan daters hun tijd verdoen als ze interesse tonen. Daar heeft niemand tijd voor.

Tinder bio suggestie 6

Slechte Tinder bio: Geen tijd voor drama

Goede tinder bio: Dit valt niet te verbeteren. Zet het alsjeblieft niet in je Tinder bio

Dit is misschien wel het allerergste dat je in een Tinder bio kunt schrijven. Iedereen die ik hier over sprak zowel experts als Tinder gebruikers reageerden negatief op deze Tinder bio.

Als je dit in je Tinder bio schrijft, wordt in feite geadverteerd dat jij degene bent die het drama brengt

tinder date

Tinder bio suggestie 7

Slechte Tinder bio: Ik ben niet op zoek naar pen pals

Goede Tinder bio: Laten we elkaar in het echt ontmoeten. Ik heb wel zin in een ijskoffie

Een veelvoorkomend thema bij slechte Tinder bio’s is terug te leiden naar negativiteit. Je zal betere resultaten halen door positief te blijven

Tinder bio suggestie 8

Slechte Tinder bio: Ik bericht niet als eerst

Goede Tinder bio: Stuur mij een bericht als je heel erg houdt van [onderwerp]

Deze Tinder bio houdt in dat je een slechte ervaring projecteert of dat je lui bent en verwacht dat de ander al het werk doet. Relaties van welk type dan ook vereisen moeite van beide kanten.

Je moet de andere persoon juist aanmoedingen om je een bericht te sturen of zo’n leuke Tinder bio hebben dat de ander jou een bericht wil sturen.

Tinder bio suggestie 9

Slechte Tinder bio: Niet liken als je kleiner bent dan 1.80 of als je te ver woont

Goede Tinder bio: Ik houd het graag lokaal. Op zoek naar een lange man uit mijn eigen omgeving

Het is krachtiger en aantrekkelijk om in contact te komen met positieviteit. Dus Tinder bio’s zoals niet liken als je … doen niks anders dan mensen de geleigenheid te geven om te zeuren.

Het toont ook je oordeel over andere personen en mensen houden er niet van om door iemand beoordeeld te worden.

Tinder bio suggestie 10

Slechte Tinder bio: Ik ben 1.80 in hakken

Goede Tinder bio: Zet gewoon je juiste lengte. Als mensen daar om zouden geven en denken dat je te lang of te kort bent kunnen ze je naar links swipen

Lengte is een beladen probleem als het om daten gaat. Vrouwen zetten vaak hun lengte in de Tinder bio om zo een goede match te krijgen. Lengte is geen belangrijk kenmerk in een soulmate.