Sinds een tijdje heeft tinder de functie om profielen door te sturen naar vrienden. Zo kan je je vrienden koppelen aan jongens of meiden waarvan jij denkt dat ze bij elkaar passen. Veel mensen weten alleen nog niet dat je op tinder ook een eigen linkje kan creëeren.

Bij het delen van tinder profielen wordt er een tijdelijk link gegeneerd die na vijf klikken of 72 uur automatisch niet werkt. Wanneer iemand een eigen link creëert blijft dit online staan tot het account wordt verwijderd. Dit zorgt voor mogelijkheden en wij van tindermeiden spelen daar op in. Op onze website zou je je zelf kunnen opgeven waardoor mensen je account zou kunnen swipen. Dit zorgt automatisch voor meer swipes en kan dus ook zorgen voor meer matches.

Gebruikersnaam opgeven
Dit werkt aan de hand van het opgeven van een gebruikersnaam. Bij de instellingen van tinder heb je namelijk de mogelijkheid om een gebruikersnaam op te geven.

Zodra er een gebruikersnaam hebt opgegeven wordt er automatisch een link voor je gecreëerd. Deze link zou je dan bijvoorbeeld kunnen doorsturen naar vrienden of laten plaatsen op tindermeiden.nl zodat de bezoekers jouw ook kunnen swipen.