tinder vraag

12 vragen om aan je match te stellen voordat je gaat afspreken

Videochat heeft ons een manier gegeven om door te gaan met daten, maar het is geen verrassing dat de meesten van ons jeuken om van het scherm af te komen en op een eerste IRL-date te gaan. Laten we zeggen dat je na een aantal maanden of zelfs weken chatten met dezelfde persoon behoorlijk hard aan het viben bent met elkaar. Hoewel het tegenwoordig altijd een goed idee is om te videochatten voordat je elkaar persoonlijk ontmoet, wil je meer uiteindelijk meer weten dan alleen hoe snel hun wifi-netwerk is.

Het is gemakkelijk om meegesleept te worden in de romantiek van een nieuwe connectie en te vergeten kostbare informatie te verzamelen. Je kent zijn favoriete videogame en je weet dat ze voor de tweede keer in quarantaine “The Office” opnieuw bingewatchen, maar weet je hoeveel mensen er in hun quarantaine wereld zitten? Het kan zijn dat je wat dieper moet graven om te krijgen wat zich onder de oppervlakte bevindt; dat kan tijd en vertrouwen vergen.

Iets wat ik uit recente gebeurtenissen heb geleerd, is dat tijd zo verdomd kostbaar is. Niemand wil zijn tijd verspillen aan iemand die met verschillende no-go’s komt, vooral omdat veel mensen kieskeuriger zijn over met wie ze tijd doorbrengen in de echte wereld. Maar niets is tijdverspilling als je daarbij jezelf leert kennen. Dit is geen keuzevak voor de universiteit, dit is het echte leven en de klok tikt door. Als een 100-jarige vrouw in alleenstaande jaren, kan ik bevestigen dat het belangrijk is om vooraf de juiste vragen te stellen om niet alleen elkaars tijd te verspillen, maar ook om elkaars gevoelens niet te kwetsen.

Draag je een mondmasker?

Kijk, mondmaskers zijn DE accecoires van 2020. Sommige mensen zijn toegewijd en anderen begrijpen het doel niet eens. Zorg ervoor dat jullie je op dezelfde pagina bevinden voordat jullie elkaar ontmoeten in het openbaar.

Wat is het beste advies dat iemand je ooit heeft gegeven?

Stel deze vraag en hopelijk krijg je er goed advies voor terug. Is het advies afkomstig van de GGD? Trouw met ze.

Wat is je grootste ergernis in een partner?

Als jouw partner zijn grootste ergernis eten in bed is en je wordt regelmatig onder de kruimels van granen wakker, dan moet je misschien nadenken. Wat is er nodig om het snacken in je bed op te geven?

Maak jij s'ochtends jouw bed op?

Dit is gewoon een beleefde manier om te vragen of iemand een sloddervos is. Deze vraag zal je alles vertellen wat je over een persoon moet weten.

Waar ben je een snob over?

Als ze niet zeggen, noem ze dan een leugenaar en beëindig het gesprek. Iedereen is ergens een snob over, of het nu muziek, koffie, wijn of kunst is. Deze vraag geeft je de mogelijkheid om te achterhalen waar iemand echt trots over is en een leuk gesprek in het proces te creëren.

Waar zou je de hele dag over kunnen praten?

Als je mogelijk de hele dag zou moeten luisteren naar een aantal echt absurde dingen , is het het beste dat je er eerder dan later achter komt. Zo krijg je een idee van de interesses, waar ze nerd over uitgaan en wat je mogelijk tegelijkertijd in een gesprek te verduren krijgt. Het is een win-win-win situatie

Als je me iets zou kunnen vragen, wat zou dat dan zijn?

Nodig je date uit om een ​​persoonlijke vraag te stellen die ze normaal gesproken nooit zelf zouden stellen. Dit geeft je de kans om je kwetsbaar op te stellen – en je hoeft niet eens schoenen aan te trekken om erachter te komen hoe je date onder druk presteert.

Wanneer was de laatste keer dat je in een relatie zat?

Het is belangrijk om erachter te komen wie je gaat daten; dit is een kans om te zien of je date bijvoorbeeld vers uit een relatie komt of een bindingsangst heeft. Het opent ook de deur om even over exen te praten.

Wat heb je dit weekend gedaan?

Nadat je deze vraag hebt gesteld, krijg je een goed idee van hoe je toekomstige zaterdagen en zondagen eruit kunnen zien. Lopen ze marathons of zitten ze de hele weekend te netflixen? Maken ze het zo wild dat ze niet eens weten wat ze in het weekend hebben gedaan? Kijk wat er gebeurt als je ze aan hun lot overlaat.

Mag ik je knuffelen / kussen / aanraken?

Stel elkaars grenzen vast voordat je elkaar ontmoet om ongemakkelijke momenten te voorkomen. Kijk of je match de voorkeur geeft aan een date op 1,5 meter afstand of zich prettig genoeg voelt om het een beetje freaky te maken, zolang je allebei maar de juiste gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen volgt.

Hoe is iemand zo geweldig als jij nog vrijgezel?

Je weet dat ze het antwoord op deze vraag weten, maar het is misschien niet het antwoord dat ze je geven. Als er stilte is, laat het dan boekdelen spreken en als je weet dat ze liegen, bedenk dan waarom dat zo is.

Wie heb je de afgelopen twee weken gezien?

Last but zeker not least: bij wie ben je geweest!? Het klinkt als een behoorlijk agressieve vraag, maar helaas zijn de tijden veranderd. Je hebt het recht om te weten waaraan je match is blootgesteld voordat je elkaar persoonlijk ontmoet.

Gerelateerde artikelen over (Tinder) dating advies:

Tinder alternatieven

Lukt het na al die tips en trucs nog steeds niet op Tinder? Probeer eens een tinder alternatief. In dit artikel lees je over over verschillende tinder alternatieven

8 manieren om een betere eerste date te hebben

Geen zin in saaie dates? In dit artikel lees je verschillende tips om een succes te maken van je eerste date

Reageert ze niet? Hier zijn 5 ECHTE technieken om te herstellen

Loopt je gesprek vast? Zorg er voor dat ze je niet meer kan negeren

7 oorzaken van ghosting waar jij niets aan kan doen

Ben jij wel eens een slachtoffer geweest van ghosting? In dit artikel lees je over 7 oorzaken van ghosting waar jij niet aan kan doen

Geen matches op Tinder?

Hoe krijg ik meer matches op Tinder?

De beste manier om meer matches te krijgen op Tinder is je Tinder profiel te delen. In dit artikel lees je waarom

De ultieme gids om een Tinder date te regelen

Volg deze regels voor het regelen van een date via Tinder