geen matches op tinder

Als je merkt dat je telkens rechts swiped, maar geen matches op Tinder krijgt, is dit wat er mis gaat. Dit artikel laat je precies zien waarom je geen matches krijgt. Maar wat nog belangrijker is, ik geef je tinder dating advies om dit probleem op te lossen. Advies die ervoor zorgt dat je matches krijgt, ongeacht wie je bent of hoe je eruit ziet.

Redenen waarom je geen tinder matches krijgt

Hieronder lees je de meest voorkomende redenen waarom je geen tinder matches krijgt

De Tinder algoritme werkt je tegen

Tinder heeft een algoritme dat zijn gebruikers sorteert. Een element van dit algoritme heet Elo. Elo bepaalt wanneer je Tinder-profiel verschijnt in de “wachtrij” van mannelijke profielen waar een meisje doorheen moet swipen om bij je te komen. Hoe hoger je in de wachtrij staat, hoe beter.

Dit is belangrijk omdat vrouwen niet swipen zoals mannen en het lang duurt voordat ze door hun wachtrij heen zijn. Om de zaken nog ingewikkelder te maken:

Het Tinder-algoritme bepaalt ook of je überhaupt in een meisjesrij verschijnt. Oh, en ik ben hier bloedserieus over. In mijn onderzoek naar Tinder heb ik het bewijs gezien dat Tinder stopt met het tonen van je account wanneer het wil. Zelfs als je betaalt voor een premium account!

Laten we in ieder geval bespreken waarom het Tinder-algoritme bestaat. Zodat je begrijpt waarom je geen overeenkomsten krijgt:

Strooi niet met likes

Stel dat je twee flessen whisky hebt. Een goede whisky fles en een cheap ass whisky fles. Als je een vriend hebt die profiteur is en altijd al je whisky opdrinkt, welke whisky schenk je hem dan in? Je dure, zeldzame fles, die hij niet op prijs stelt of zelfs niet als goed herkent? Of je cheap ass fles, waar hij al helemaal blij mee is?

 

TINDER WERKT PRECIES HETZELFDE

Als het om je Elo-score gaat, leert Tinder over jou. Als je altijd naar rechts swiped op elk meisje: Je communiceert met het systeem dat je echt geen normen hebt.

Meisjes met lege profielen?
Super like!

Vrouwen met het laagste responspercentage?
Swipe naar rechts!

Profielen die nooit naar rechts vegen en alleen naar links?
Natuurlijk waarom niet?

Op de lange termijn krijg je ofwel geen matches. Of je begint met het krijgen van matches van lage kwaliteit.

Onthouden: Als je met Tinder communiceert dat je er blij bent met: 

  • Het minst vriendelijk
  • Minst gematchde
  • Minst actieve
  • Profielen met de laagste score

Dan is dat precies wat je van Tinder krijgt 

geen tinder match screenshot

Hoewel we niet precies weten wat er in het algoritme zit … weten wel wel dat Tinder accounts straft die alles naar rechts swipen. Als je altijd naar rechts swiped, word je gemarkeerd als een nepaccount. Tinder heeft dus minder prikkel om jou te matchen met vrouwen met de hoogste responspercentages. Je schiet jezelf in de voet voordat je er zelfs maar aan begint. Krijg jij geen matches op tinder en heb jij het idee dat iets niet goed zit? Je kan de volgende dingen proberen om het te herstellen:

Je ELO-score corrigeren

Denk eens terug aan je swipe strategie. Swipe je iedereen naar rechts of ben je kieskeurig? Als je iets te gretig bent geweest, kan je het nog herstellen.

De eerste stap is om te beginnen met het implementeren van een gezonde strategie. Dit is zo simpel als het klinkt:

Swipe alleen naar rechts bij meisjes die je echt zou berichten als je zou matchen. Het zal natuurlijk niet snel gaan om van nul matches naar meerdere matches per week te gaan. Het kost tijd om dingen op te lossen, maar het is het duidelijk waard.

Je Tinder account resetten

Er is een shortcut.

Door je account te verwijderen en opnieuw te maken, kan je het trage proces van opnieuw een Elo-score opbouwen overslaan. Als je geen Tinder-matches krijgt, kan dit helpen. Hoewel het lastig is om te doen.

Denk bij het opnieuw aanmaken van een account aan:

  • Een nieuw telefoonnummer
  • Een nieuw e-mailadres
  • Een nieuw google account

Als je hier heel ver in wilt gaan dat is het ook verstandig om je diensten zoals Facebook, instagram of spotify niet meer te koppelen aan je tinder account.

Je Tinder profiel is niet aantrekkelijk genoeg

Het hebben van een geweldige Tinder profiel is een must voor elke man op Tinder. Op de pagina Tinder profiel tips kan je verschillende tips en trucs lezen om je Tinder profiel te verbeteren. Onthoud dat vrouwen je maar een fractie van een seconde zullen zien. Het is jouw taak om binnen die fractie van een seconde de beste versie van jezelf te laten zien. Anders krijg je geen matches op Tinder.

Is je foto binnenshuis genomen met slechte verlichting?

Kan je je duidelijk zien op de foto?

Is de foto een ongemakkelijke selfie?

Vertelt je tinder bio genoeg over jou?

Dit zijn slechts enkele vragen die jij jezelf zou moeten stellen. Een professionele profielfoto van hoge kwaliteit kan het verschil betekenen tussen nul matches per week of elke dag een nieuwe match.

Je bent te kieskeurig

Zoals je hierboven las is iedereen naar rechts swipen niet goed, maar te kieskeurig zijn is ook slecht voor je tinder game. Door dat er zoveel keuze is worden we allemaal iets kieskeurig dan dat we normaal zouden zijn. Iedereen wil een tinder meid die part time model is en daarnaast een eigen onderneming heeft, maar wil zij jou?

Blijf bij het swipen altijd realistisch en denk ook na of de persoon die jij naar rechts swiped,  jou ook naar rechts zou swipen. Dat ene meid die jij naar links hebt geswiped omdat ze geen dikke bellen heeft,  zou jij in het echt wel voor vallen. Lees daarom ook de tinder bio’s van iedereen door.

Kort samengevat:

  • Swipe realistisch
  • Swipe op basis van interesses en tinder bio

 

Lukt het even niet op tinder en wil je het ergens anders proberen?

Bekijk tinder alternatieven in onze datingsite en -app vergelijker