OnlyFans is een social media waar content creators een maandelijks bedrag in rekening kunnen brengen voor “fans” om hun account te volgen. Nadat een fan de abonnementskosten heeft betaald, krijgt hij of zij toegang tot je feed waar ze jouw exclusieve content kunnen bekijken. Creators houden 80% van het geld dat door hun account wordt opgebracht, terwijl de resterende 20% naar OnlyFans gaat.

OnlyFans is erg populair in de adult-industrie vanwege het onbeperkte inhoudsbeleid, maar het biedt ook onderdak aan content creators uit andere sectoren, zoals fitness influencers en modellen.

Schrijf je in de op website

Ga naar de OnlyFans-site en klik onderaan op “aanmelden voor OnlyFans” of meld je aan met je Twitter of Google account

screenshot onlyfans

Voeg je e-mailadres toe en maak een wachtwoord aan. Voeg vervolgens de gebruikersnaam die je wilt gebruiken toe in het veld “naam”. Nadat je je gegevens hebt ingevuld, klik je op het kleine vakje om akkoord te gaan met de OnlyFans Servicevoorwaarden en het Privacybeleid.

Nadat je je OnlyFans-account hebt aangemaakt, word je naar de pagina “Profiel bewerken” doorgestuurd waar je je profiel kunt aanpassen.

Stel je OnlyFans-profiel in

Het eerste dat je moet doen is een gebruikersnaam en weergavenaam instellen voor je OnlyFans-account:

Gebruikersnaam = Deze naam zal verschijnen in uw URL en “@”. Mijn gebruikersnaam is bijvoorbeeld “tindermeidennl”, dus mijn URL is onlyfans.com/tindermeidennl en mijn “@” is “@tinderchad”.

Weergavenaam = Dit is de naam die wordt weergegeven boven je gebruikersnaam in je feed en je profiel, aangezien dit geen gebruikersnaam is, kun je spaties toevoegen en het er aantrekkelijker laten uitzien, dus in mijn geval zet ik “Tindermeiden” neer.

screenshot onlyfans profiel

Vervolgens moet je een omslagafbeelding en een profielfoto toevoegen. De omslagafbeelding is een grote banner die achter je profielfoto verschijnt. Upload een omslagafbeelding die gerelateerd is aan de inhoud die u op je feed plaatst, maar onthoud dat volledige naaktheid niet is toegestaan ​​in een banner of profielfoto.

Upload vervolgens een profielfoto voor je account. Zoals je kunt zien, is de sectie “Abonnementsprijs ($ / per maand)” grijzer dan gebruikelijk en kan deze niet worden geopend. Dit komt omdat je een bankrekening moet toevoegen aan je OnlyFans-account en moet bevestigen dat je ouder bent dan 18.

Je kunt je persoonlijke gegevens opgeven door te klikken op “voeg een bankrekening toe” in blauw geschreven. We zullen dit proces zo dadelijk doorlopen, zodat je voorlopig je profiel kunt blijven bewerken.

Onder het gedeelte “Abonnementsprijs” vind je het gedeelte “Over”. Hier kun je een bio toevoegen zodat je fans kunnen zien wanneer ze je profiel tegenkomen.

Wanneer fans je profiel bekijken, wordt je bio verborgen door het label “Meer info tonen”. Als je op dat label klikt, wordt je bio en aanvullende informatie inclusief URL’s onthuld.

Nadat je op “Toon meer info” hebt geklikt en je bio hebt onthuld, verandert het tabblad in “Toon minder” als fans je bio weer willen verbergen.

Gebruik je bio  om je fans te laten weten waartoe ze toegang zullen krijgen als ze zich abonneren. Vertel fans wat voor soort inhoud je plaatst, het kan bijvoorbeeld trainingsvideo’s, cosplayfoto’s, kledinguitzettingen, fotosets modelleren etc zijn.

Probeer zo beschrijvend mogelijk te zijn, dit zal je  kansen om nieuwe abonnees te krijgen vergroten, aangezien je duidelijk maakt wat fans voor hun geld krijgen.

Je kunt fans ook laten weten hoe vaak je iets post. Als je regelmatig iets post, kun je zinnen als “dagelijkse uploads” of “wekelijks nieuwe inhoud toevoegen” aan je bio toevoegen. Alsje aangepaste inhoud aanbiedt (trainingsschema’s, recepten, foto- of videoverzoeken, inhoud voor volwassenen, enz.), Voeg deze dan ook toe aan uw bio.

Onder het gedeelte ‘About’ heb je:

Location = Je kunt hier je ocatie toevoegen.
Website URL = Als je een website hebt die je onder jouw fans wilt promoten, voeg je hier de URL toe.
Amazon-verlanglijst = Als je een Amazon-verlanglijst hebt, voer je de URL hier in.
Spotify-account = Je kunt je Spotify-account hier verbinden door op de knop “Verbinden” te klikken.

Voeg een bankrekening toe om geld te verdienen

Let op: het toevoegen van uw bankrekening aan uw OnlyFans-account verloopt in 2 fasen.

1. Dien je persoonlijke gegevens en ID in ter goedkeuring door OnlyFans.
2. Nadat je account is goedgekeurd, voeg je je  bankrekening toe en stel je een maandelijkse abonnementsprijs in.

Om geld te gaan verdienen als OnlyFans creator, moet je je persoonlijke gegevens ter beoordeling indienen. Zodra het OnlyFans-team je account heeft gecontroleerd en goedgekeurd, kun je je bankrekening toevoegen.

Om je persoonlijke gegevens in te voeren, kan je terug naar boven scrollen en klikken op “een bankrekening toevoegen” onder het gedeelte “Abonnementsprijs”.

Je kunt ook je bankgegevens toevoegen door op het profielpictogram in de rechterbovenhoek te klikken. Dit opent een zijmenu, klik in dit menu op “Add Bank (to earn)”.

screenshot add bank onlyfans

Voeg op de volgende pagina je woonland toe en klik op de cirkel voor leeftijdsverificatie om te bevestigen dat je ten minste 18 jaar oud bent. Als je klaar bent, klik je op “Volgende”.

Op de volgende pagina moet je je persoonlijke gegevens toevoegen:

Voornaam
Achternaam
Adres
stad
Post / postcode
Geboortedatum

Je kunt ook je Twitter- en Instagram-accountnamen toevoegen, maar deze zijn optioneel.

Onder je persoonlijke gegevens moet je een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto uploaden. Klik onder “Documenttype” en kies de ID die u wilt uploaden, u kunt de volgende ID-typen uploaden:

Paspoort
ID-kaart
Rijbewijs

screenshot id verification onlyfans

Zorg er bij het uploaden van je identiteitsbewijs ervoor dat de bestandsgrootte niet te groot is. Ik heb geprobeerd een 7mb-foto te uploaden en deze was “te groot”, maar toen ik een 3mb-versie van de foto uploadde, werd deze wel geaccepteerd, dus probeer de grootte onder de 5mb of 6mb te houden.

Vervolgens moet je de vervaldatum van je ID toevoegen of op het rondje naast “Geen vervaldatum” klikken als je ID geen vervaldatum heeft. Als je expliciete inhoud voor volwassenen uploadt, moet u de cirkel onder ‘Expliciete inhoud’ aanvinken.

Als je klaar bent, zou de knop “Verzenden ter goedkeuring” nu blauw in plaats van grijs moeten zijn. Klik erop om je gegevens te verzenden. Het duurt 48 uur voordat jouw account is goedgekeurd. Voor mij duurde het minder dan 24 uur voordat Tindermeiden werd goedgekeurd voor OnlyFans.

Een bankrekening toevoegen: Stap 2 – Voeg uw bankrekening toe en stel uw maandelijkse abonnementsprijs in

Zodra je account is goedgekeurd, ontvangt je een e-mail van OnlyFans waarin ze de goedkeuring bevestigen en laten weten dat je nu je bankrekening kunt toevoegen en je maandelijkse abonnementsprijs kunt instellen.

Log in op je OnlyFans-account, klik op het profielpictogram en klik vervolgens op “Bank toevoegen”, dit brengt je naar de bankpagina. De standaard uitbetalingsmethode is directe overschrijving via uw Visa Card.

Dit is een originele overschrijving (OCT), een nieuw betalingssysteem dat sneller en goedkoper is dan bankoverschrijvingen, waardoor je slechts $ 20 kunt opnemen en binnen 3 werkdagen kunt ontvangen.

Onder ‘Directe overboeking (OCT)’ zie je een knop met de naam ‘Andere uitbetalingsopties’. Dit toont je de resterende beschikbare uitbetalingsopties, momenteel zijn Directe Overboeking (OCT) en Internationale Bankoverboeking (SWIFT) beschikbaar.

Als u in plaats daarvan betaald wilt worden via bankoverschrijving, kunt u deze optie kiezen, maar met deze methode kunt u alleen geld opnemen nadat uw account elke keer $ 200 heeft verdiend, het kan iets langer zijn dan Directe overboeking.

Aan de andere kant werkt deze methode met elke bankrekening, terwijl Direct Transfer op OnlyFans alleen werkt met Visa en Visa Debit-kaarten.

Conclusie:

Als je een Visa- of Visa-betaalpas hebt blijf dan bij Direct Transfer (OCT).

Als je geen Visa- of Visa-betaalpas heeft, kies jenternational Bank Transfer (SWIFT).

Nadat je je uitbetalingsmethode heeft gekozen, vul je de benodigde gegevens in en klik je op “Uitbetalingsgegevens opslaan”. Dat is het! Nu hoeft u alleen maar een maandelijkse abonnementsprijs in te stellen en betaald te worden. We behandelen dit in de volgende stap.

Stel een abbonnementsprijs is

Zodra je OnlyFans-account is goedgekeurd en je bankgegevens aan je account zijn gekoppeld, kan je een maandelijkse abonnementsprijs instellen.

Om dit te doen, klik je op het profielpictogram in de rechterbovenhoek en gaat u in het zijmenu naar “Mijn profiel” en vervolgens klikt u op “Profiel bewerken” op uw profielpagina.

Je abonnementsprijs is standaard ingesteld op “Gratis” en de minimumprijs die u kunt instellen is $ 4,99.

Ik raad aan om te beginnen met een prijsklasse tussen $ 4,99 – $ 9,99 en promoties te houden voor $ 2,99 – $ 7,99 indien nodig. Naarmate de tijd verstrijkt, zult u een patroon zien ontstaan ​​tussen je prijzen, content en abonnees. Je kunt vervolgens je prijzen aanpassen, afhankelijk van hoe je account presteert.

Over het algemeen heb je waarschijnlijk meer abonnees als je abonnementsprijs lager is, maar wees niet bang om meer in rekening te brengen als je veel content plaatst, vooral als het produceren van de content lang en tijdrovend is.

Je wilt een saldo hebben waarbij het niet te duur is voor nieuwe abonnees om lid te worden, maar je verdient nog steeds genoeg geld om het de moeite waard te maken. Zie het op deze manier: als je $ 9,99 per maand in rekening brengt en 1.000 abonnees hebt, verdient u $ 7.992 per maand nadat OnlyFans hun 20% -tarief heeft ontvangen.

Veel goed presterende OnlyFans content creators hebben abonnementskosten van $ 9,99 of zelfs lager, dus wees niet bang om laag te beginnen.

Promoot je account

Wij van Tindermeiden.nl promoten Nederlandstalige en Belgische OnlyFans modellen in onze OnlyFans categorieën. We hebben momenteel 5.5K unieke website gebruikers per maand en minstens 2.2K van deze gebruikers klikken door naar de OnlyFans profielen van de modellen die wij promoten.

Wij staan heel hoog gerankt bij zoekwoorden die zijn gelinkt aan OnlyFans en hierdoor komt minstens de helft van onze website bezoekers via Google bij ons terecht. Dit zijn mensen met een koopintentie.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een OnlyFans promo?

Stuur ons gerust een berichtje en we leggen je alles uit.