beste tinder bio astrologie

De beste tinder bio voorbeelden voor elk sterrenbeeld volgens astrologen

Vraag bijna elk stel onder de 30 hoe ze elkaar hebben ontmoet en het antwoord zal waarschijnlijk draaien om hoe iemand zijn DM is ingeslide, wie het eerste Tinder bericht heeft gestuurd en wat ervoor heeft gezorgd dat iemand hun huidige partner leuk vond. Vraag je je af hoe deze mensen met hun perfect aantrekkelijke profielen zijn beland? Dit komt voornamelijk door de beste tinder bio.

Een goede bio maken is een uitdaging. Hoeveel is teveel om over jezelf te vertellen? Schrijf je je bedoelingen op met daten? Wat maakt de beste indruk als mensen door je profiel scrollen? Wilt je je instagram koppelen? Moet je een anthem opnemen of niet? Voor wat semi-gepersonaliseerde inspiratie hebben we 12 astrologen gevraagd om de, laten we zeggen, meest eerlijke tinder bio voor elk sterrenbeeld te schrijven. 

Ram

“Hoi! Vandaag is je geluksdag, want je hebt de unieke kans om mij te leren kennen.

Hier zijn enkele voor- en nadelen van daten met mij:

Voordelen:

  • Je zult nooit meer verveling ervaren.
  • Ik ben de belichaming van een rit of dood.
  • We kunnen je ex jaloers maken.

Nadelen:

Dacht je echt dat er nadelen zouden zijn? Dacht het niet lieverd”. 

Stier

“Laten we bij mij thuis een joint roken en samen lachen om memes – jij brengt de hot wings en ik zorg voor de natte doekjes.

Ik hou van wat ik hou: restaurants met Michelin-sterren, lakens van Egyptisch katoen met een hoge draaddichtheid, weekendtrips naar het bos, kunstmusea en chocola na elke maaltijd.

Ik haat wat ik haat: geen jaknikker, geen bindingsangst, geen vroege ochtenden en geen vluchtige, wispelturige leugenaars”.

Tweelingen

“De beste dates voelen vriendelijk en romantisch aan. Laten we praten zonder druk en verwachtingen, maar met liefde en rust. Ik wil iemands vriend en minnaar zijn.

Ik wil dat je vulgair en verfijnd bent. Vertel me waarom je favoriete literatuurwerk je raakt. Laat me dan een meme zien die je zo hard aan het lachen maakte in bed dat je je telefoon bijna op je hoofd liet vallen. Stel vragen met passie. Ik wil geen parallelle monologen. Ik wil een dialoog met je aangaan.”

Kreeft

“Op zoek naar iemand om mijn kindertrauma mee te verwerken en grappen mee te delen. Pas op: ik ZAL voor je vallen.

Ik: Zachte huisvrouw die kan koken, maar er niet mee opschep. Kan eten ?? en maar daar schep ik ook niet graag mee op.

Jij: Woont binnen een straal van 10 kilometer van mij af?, bereid om urenlang te knuffelen terwijl je op Netflix zit en afhaalmaaltijden voor mij besteld, en intuïtief genoeg om me te vragen wat er aan de hand is zonder dat ik er om hoef te vragen?”

Leeuw

“? Ik heb flair voor dramatiek, maar ik hou niet van echt drama. Mijn spirituele oefeningen maken je aan het lachen

? Hobby’s zijn het plaatsen van dagelijkse dorstvallen, het maken of vinden van kunst in alles, en ja… aandacht trekken.Altijd speels, hou er niet van om super serieus te zijn (tenzij het over mij of mijn f e e l i n g s gaat).

? Grote lach, lang haar, grote ass, groter hart.

? Nee, als je niet down bent voor cocktails van 20eu.  Alleen geïnteresseerd in iets uitstekends. 

?Zorg ervoor dat ik me het centrum van het universum voel”.

Maagd

“? Nooit een Excel-blad ontmoet dat ik niet leuk vond.
? Kalenderherinneringen doen mijn hart sneller kloppen.

Ik sta sceptisch tegenover online daten, maar ben op zoek naar iemand om groene smoothies mee te delen voor mijn ochtendgymnastiek. Communicatie is belangrijk (en dus ook grammatica). Op mijn vrije dagen kun je me als vrijwilliger aantreffen, verdwaald in een goed boek, mijn kleerkast opnieuw inrichtend, of eerlijk gezegd waarschijnlijk terwijl ik nog aan het werk ben. Ik draag het team tijdens de trivia-avond, maar vind het ook heerlijk om thuis te ontspannen”. 

Weegschaal

“Op zoek naar iemand om mijn fantasieën over romantiek te bevredigen – met andere woorden, om me onvoorwaardelijk te aanbidden en mijn shoppingtrips te financieren ?. Als je je dates wilt laten beslissen waar je gaat eten, doe dan geen moeite met liken (ik maak een grapje, maar echt – laat me niet kiezen!). Als je niet geeft om gelijkheid in alle delen van de beschaving, swipe dan naar rechts. Ik wil gewoon de perfecte iemand om me van mijn voeten te vegen! ? “

Schorpioen

“Locatie: onderwereld

Jezelf zijn is het meest provocerend, dus probeer niet hard bij mij. Hoe dan ook niet onder de indruk. Als je het denkt, vermoed ik het al. Ik ben alleen geïnteresseerd in mensen die zo moedig en liefdevol zijn als ik.Het ondiepe en oppervlakkige hoeven niet van toepassing te zijn. “

Boogschutter

“Ex-punk op zoek naar een slimme babe die met mij over land of zee zal reizen naar nieuwe ervaringen en nieuwere, betere versies van onszelf. Mijn koffers zijn gepakt en worden elke keer lichter. In de hoop een gevoel voor humor en een visie voor een betere, menselijkere wereld te delen. Laten we een wandeling maken over de begraafplaats en praten over hoe we hier voor een goede tijd zijn, niet voor een lange tijd”. 

Steenbok

“Ik ben op zoek naar iemand om hard voor te werken en mee naar huis te nemen bij de fam. Moet teder genoeg zijn om mijn zachte kant naar voren te brengen en eerder op romantische gebaren dan op woorden te reageren. Ik zal altijd verhuizen om de cheque op te halen, maar ik hou ervan om te worden goed verzorgd te worden Wees mijn ride or die en ik zal je voor het leven beschermen. Donkere humor en verantwoordelijkheid vereist”. 

Waterman

“Laten we gaan thriftshoppen. Geen racisten of homofoben, en we zullen waarschijnlijk niet matchen als je om de Kardashians geeft. “

Vissen

“Ik ben een hopeloze romanticus die van hun hond houdt en de jouwe absoluut zal aanbidden.

Op zoek naar levendige en spiritueel ingestelde individuen.

Laten we relaxen, naar muziek luisteren en praten over de wonderen van het bestaan.

?✨?♓️???”.

Gerelateerde artikelen over tinder bio voorbeelden:

44 grappige tinder bio voorbeelden om te gebruiken in tijden van corona

Kan je maar geen grappige tinder bio bedenken? In dit artikel vind je tinder bio voorbeelden die je kan gebruiken in tijden van corona